Exercițiul Platinum Lion 19. Tancurile M1 Abrams ale SUA au descins în Bulgaria

Eduard Pascu / 15 iul 2019 / 15:23

Principalul tanc de luptă al US Army participă la exercițiile maritime multinaționale care au loc în Bulgaria în cadrul exercițiului Platinum Lion 19.

Platinum Lion este un exercițiu maritim multinațional găzduit în Bulgaria, menit să îmbunătățească interoperabilitatea operațională și tactică între unitățile participante. Exercițiul de instruire permite unităților participante să împărtășească cunoștințe și tactici militare comune pentru a spori interoperabilitatea și a întări legătura dintre națiuni.

La acest exercițiu participă peste 500 de soldați din Albania, Bulgaria, Moldova, România, Georgia, Serbia și Statele Unite și se întinde pe perioada 07-20 iulie 2019.

Videoclipurile și fotografiile publicate vineri de către Detașamentul 358 demonstrează că tancurile M1 Abrams fac parte din Batalionului 1, Regimentului 16 Infanterie, Brigada 1 Blindate, Divizia 1 Infanterie și se află în zona de instruire Novo Selo din Bulgaria.

Exercițiul consolidează relațiile într-un mediu de formare comun, dezvoltă înțelegerea tacticii, a tehnicilor și a procedurilor națiunii partenere și sporește interoperabilitatea în cadrul forțelor militare.

Vezi și: Infanteriştii marini, la exerciţiul multinaţional Platinum Lion 19, din Bulgaria

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy