Europarlamentarul Rareș Bogdan: Fără implicarea Armatei României, campania de vaccinare ar fi fost un fiasco

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a afirmat în cadrul unui interviu televizat că dacă Armata nu ar fi fost implicată în campania de vaccinare, aceasta ar fi fost un fiasco.

Rareș Bogdan spune că dacă vaccinarea ar fi fost coordonată doar de DSP-uri, campania ar fi fost un adevărat eșec. Europarlamentarul a subliniat că țara noastră este pe locul trei în UE în ceea ce privește vaccinarea, ceea ce e o performanță notabilă.

Eu cred sincer că în cazul în care nu se implica Armata, şi aici a avut fler şi inteligenţă politică nu numai preşedintele Iohannis, dar dacă nu ar fi implicat Armata în organizarea centrelor de vaccinare, dacă nu ar fi fost rigurozitatea, disciplina uluitoare a Armatei şi ar fi lăsat totul pe DSP-uri, era un fiasco campania de vaccinare.

Aşa campania este un mare succes. Suntem pe locul trei în Europa dn 27 de state!”, a precizat europarlamentarul Rareş Bogdan, în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Prima TV.

Rareș Bogdan a mai adăugat că „România stă grozav la trei lucruri: inteligență, internet și vaccinare”.

„Avem 1.3 milioane de oameni vaccinaţi la o populaţie de 20 de milioane. Gândiţi-vă că Belgia are sub 50.000, iar Olanda care este populaţie similară cu noi, puţin mai mică, are vaccinate sub 100.000 de persoane”, a subliniat europarlamentarul liberal Rareş Bogdan.

CITEȘTE ȘI: Continuă dialogul de la distanță dintre Ministerul Sănătății și MApN. Vlad Voiculescu spune că nu a semnat nimeni vreo prioritizare

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel