Erdogan, amenințări cu al Treilea Război Mondial. ”Război între cruce și semilună” după decizia Austriei

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Recep Tayyip Erdogan, președintele Turciei
Recep Tayyip Erdogan, președintele Turciei

Președintele Turciei, Recep Tayip Erdogan, amenință cu al Treilea Război Mondial.

Erdogan amenință cu al Treilea Război Mondial între cruce și semilună. Declarația a fost făcută după ce Austria a luat decizia de a închide șapte moschei și a expulzat 70 de imami.

Președintele Turciei a lansat un atac extrem de dur după decizia Austriei și nu s-a sfiit să amenințe chiar cu ”război mondial”.

„Aceste măsuri luate de premierul austriac duc, mă tem, către un război mondial între cruce și semilună", a declarat președintele turc.

Spun că ne vor expulza oamenii religioși din Austria. Credeți că nu vom reacționa dacă vor face asta? Asta înseamnă că va trebui să luăm măsuri”, a spus Erdogan.

Cancelarul austriac, conservatorul Sebastian Kurz, a anunţat vineri că ţara sa va expulza mai mulţi imami finanţaţi din străinătate şi va închide şapte moschei, în scopul de a lupta împotriva ''islamului politic''. Din guvernul Austriei face parte și extrema dreaptă.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel