Elicoptere Z-19E. Cui vinde China? Începe productia versiunii pentru export

Darius Muresan |
Data publicării:

China va începe producția în serie a elicopterului de recunoaștere și atac Z-19E. Acest model este versiunea de export al elicopterului Z-19.

Elicopterul este produs de compania Harbin Aircraft Industrial Corporation care a decis începerea producției după ce modelul a trecut cu brio o serie de teste, informează Flight Global. În timp ce modelul de bază Z-19 se află în dotarea Armatei Populare Chineze, momentan nu se știe cine va opera modelul de export Z-19E.

Potrivit presei locale, nu există nicio informație cu privire la potențiali clienți pentru elicopterul de recunoaștere și atac Z-19E.

În ceea ce privește armamentul, acesta este compus dintr-un tun de 23mm. Modelul Z-19E are un sistem de ultimă generație de control de zbor și poate fi echipat cu rachete aer-aer, cu rază scurtă de acțiune, rachete de tip TY-90.

Rămâne de văzut în viitorul apropiat cine vor fi clienții companiei chineze Harbin Aircraft Industrial Corporation, producătorul elicopterului Z-19E.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel