Elicoptere Apache, Wildcat și Chinook ale Marii Britanii vor participa la exercițiul Defender Europe

Eduard Pascu / 18 feb 2020 / 15:45

Un grup de elicoptere de luptă ale Marii Britanii vor participa pentru prima dată alături de militarii americani la exercițiul „Defender Europe”, transmite Jane.

Elicoptere din cadrul Regimentelor 1 și 3 al Armatei Britanice (AAC) vor pleca de la Baza Aeriană Wattisham, din Suffolk, pentru a se alătura exercițiului în Polonia și Germania.

În total, aproximativ 2.500 de militari din Marea Britanie vor participa la „Defender Europe”. A treia brigadă a US Air Force a început deja desfășurarea în Europa

Regimentul 3 AAC a organizat un exercițiu de pregătire în zona de antrenament Stanford din Norfolk în care au fost implicate elicoptere de atac Apache AH1 ale Escadrilei 622, elicopterele Wildcat de la Regimentul 1 AAC de la Royal Naval Air Station Yeovilton din Somerset.

Locotenent-colonel Nick English a declarat că: „Suntem dislocate ca un grup de luptă pentru aviație cu elicoptere de atac Apache, elicoptere de recunoaștere Wildcat și elicoptere de sprijin Chinook, pentru a aduce întreaga gamă de cercetare, atac și capacități de ridicare furnizate de elicoptere."

Vezi și: Rusia spune că va reacționa la exercițiul Defender 20, cele mai mari manevre militare ale SUA în Europa în ultimele decenii

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy