Șeful Statului Major al SUA culege propriile informații din teren pe străzile din Washington

Eduard Pascu |
Data publicării:

Generalul Mark Milley, şeful Statul Major Interarme american, a fost văzut plimbându-se pe străzi luni seara la Washington pentru a observa situaţia, în timp ce o noapte de noi proteste violente cuprindeau oraşul, potrivit dpa.

"Am depus un jurământ de credinţă Constituţiei Statelor Unite... pentru a proteja drepturile fiecăruia şi asta este ceea ce facem", a declarat Milley pentru dpa. "Avem Garda Naţională DC aici şi sunt aici doar pentru a vedea cât de bine se descurcă, asta este tot", a adăugat generalul Milley, transmite Agerpres.

Preşedintele american Donald Trump a avertizat luni că va desfăşura armata, dacă statele nu reuşesc să restabilească ordinea rapid.

Donald Trump se confruntă cu cele mai grave dezordini civile din mandatul său, în timp ce sute de mii de americani protestează împotriva brutalităţii poliţiştilor, rasismului şi a inegalităţilor sociale, exacerbate de criza generată de COVID-19, notează AFP. 

Citește și: Preşedintele Trump ameninţă cu desfăşurarea armatei dacă violenţele vor continua

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel