Duma de Stat a aprobat numirea lui Mihail Mişustin în funcția de premier al Rusiei

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Președintele Vladimir Putin și Mihail Mişustin, premierul Rusiei
Foto: Președintele Vladimir Putin și Mihail Mişustin, premierul Rusiei

Duma de Stat a aprobat numirea lui Mihail Mişustin în funcţia de premier al Rusiei, propunerea fiind făcută de către președintele Vladimir Putin.

Potrivit agenției de presă Tass, în ședința de azi, Duma de Stat a probat numirea lui Mihail Mișustin, fost șef al Fiscului, în calitate de prim-ministru. Numirea lui Mișustin este propunerea făcută de președintele rus Vladimir Putin.

Un număr de 383 de parlamentari au votat favorabil alegerea făcută de Vladimir Putin. Împotriva lui Mișustin nu a eixstat niciun vot, în timp ce 41 de parlamentari ruși s-au abținut.

Confirmarea lui Mihail Mişustin în funcția de premier nu a fost pusă deloc sub semnul întrebării, în condițiile în care camera inferioară a Parlamentului de la Moscova (Duma de Stat) e dominată politic de Vladimir Putin.

Amintim că în cursul zilei de ieri, Guvernul rus condus de premierul Dmitri Medvedev a demisionat. Decizia vine ca urmare a anunțului președintelui Vladimir Putin, cu privire la o serie de schimbări politice.

Până în prezent nu există informații cu privire la componența Cabinetului pe care îl va conduce Mihail Mișustin.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel