Du Wei, ambasadorul Chinei în Israel, găsit mort la domiciliul său

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:
Ambasadorul chinez Du Wei, sursă foto: Ministry of Interior of Ukraine
Ambasadorul chinez Du Wei, sursă foto: Ministry of Interior of Ukraine

Du Wei, ambasadorul Chinei în Israel, a fost găsit fără suflare la domiciliul său, potrivit celor de la BBC. Informația a fost confirmată oficial de Ministerul Afacerilor Externe, informează și Jerusalem Post.

UPDATE: Potrivit postului israelian Channel 12 TV, care citează surse neidentificate din cadrul serviciilor medicale de urgenţă, primele indicii arată că Du Wei a decedat în somn, din cauze naturale.

Știrea inițială

Ambasada Chinei nu a dorit să facă niciun comentariu până în prezent.

Ambasadorul Du Wei avea doar 58 de ani, era căsătorit și era tatăl unui băiat. Familia lui nu se afla în Israel. Potrivit presei din Israel, ambasadorul ocupa funcția din luna februarie a acestui an. Înainte să fie ambasador în Israel, Du Wei a fost ambasadorul Chinei în Ucraina.

Poliția se află la domiciliul ambasadorului, unde a securizat zona pentru a efectua cercetările. Nu se cunosc până în prezent mai multe detalii cu privire la decesul acestuia.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel