Drone Shahed-136/131 au atacat regiunea Odesa. Rusia a vizat infrastructura de la Dunăre de depozitare a cerealelor

Drona Shahed 136
Drona Shahed 136

Forțele ruse au atacat regiunea Odesa cu drone kamikaze iraniene Shahed-136/131 în noaptea de miercuri, 23 august și au lovit mai multe depozite de cereale.

Forțele de Apărare ale Ucrainei de Sud anunță că în noaptea de 23 august, rușii au lovit în regiunea Odessa.

Potrivit lui Oleh Kiper, șeful  Administrației Militare Regionale Odesa, rușii au atacat sudul Odesei cu drone timp de trei ore în acea noapte.

Ocupanți ruși au vizat grânare și un complex de producție și transbordare în Dunăre. Un incendiu a izbucnit în depozit cu o suprafață totală de 700 de metri pătrați. Incendiul a fost stins până la ora 6, a subliniat Kiper.

Un total de până la 20 de drone de atac au fost lansate din regiunea Primorsko-Akhtarsk (Rusia) și Chauda (Crimeea)”, a precizat Forțele Aeriene.

Nu s-au înregistrat victime în urma atacului.

Forțele și mijloacele Forțelor Aeriene, în cooperare cu sistemele de apărare aeriană ale altor componente ale Forțelor de Apărare ale Ucrainei, au distrus 11 drone inamice, 9 la Odesa și 2 în regiunea Zaporizhzhia.

***

De mai bine de o lună, rușii atacă activ sudul Ucrainei, atacând infrastructura portuară din Odesa. Doar în noaptea de 14 august, au lansat 15 drone kamikaze și 8 rachete de croazieră Kalibr, care au fost doborâte de apărarea aeriană.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel