Dragnea confirmă, după întâlnirea cu Klemm, informația Defense România

Vladimir Neagu |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea a confirmat astăzi informația furnizată de DefenseRomania. 

”Potrivit informațiilor DEFENSE ROMÂNIA, confirmate de surse proprii, Rick Perry, secretarul american al energiei, urmează să participe la Inițiativa celor Trei Mări.” este informația transmisă de DefenseRomânia în 20 august. 

Astăzi, prima declarație a lui Liviu Dragnea după întâlnirea cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, vine să confirme informația DefenseRomânia: "Dincolo de dimensiunea apărării și securității regionale, care a reprezentat şi continuă să reprezinte pilonul de bază al Parteneriatului Strategic, interacţiunile bilaterale acoperă o zonă extrem de vastă de domenii. În prezent, se acordă o atenţie prioritară consolidării dimensiunii economice a acestuia. Astfel de întâlniri sunt extrem de benefice, în special în perspectiva vizitei din septembrie a Secretarului pentru Energie, Richard Perry, care va participa la Summit-ul Celor Trei Mări". 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel