Două bombardiere Su-34 s-au ciocnit în aer! Operațiune de căutare a piloților

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:
Su-34
Su-34

Două bombardiere Sukhoi Su-34 s-au ciocnit în Orientul Extrem al Rusiei.

Avioanele rusești s-au ciocnit în deasupra Mării Japoniei, în timp ce survolau Strâmtoarea Tătară, informează agenția TASS care citează surse ale Armatei. Strâmtoarea Tătară desparte insula Sahalin de Asia continentală şi Marea Ohotsk la nord cu Marea Japoniei.

Rușii anunță că accidentul a avut loc în Strâmtoarea Tătară iar cele două avioane Su-34 au dispărut de pe radar în această dimineață, ele ciocnindu-se în aer.

Accidentul a avut loc la ora 8:07, ora Moscovei.

Avioanele făceau parte din din Regimentul 277 de bombardiere, cu baza la Hurba (Komsomolsk pe Amur), iar ele nu aveau arme la bord.

Ambii piloți ar fi reușit să se catapulteze și au aterizat în apă.

În prezent se desfășoară ample operațiuni de căutare a echipajelor, nu există mai multe informații cu privire la starea acestora.

Agenția Interfax precizează că există posibilitatea ca piloții să fi calculat greșit distanța dintre cele două aeronave sau accidentul să fi fost produs dintr-o cauză tehnică.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel