Două avioane ale forțelor aeriene indiene s-au ciocnit în aer (Video)

S.I. Catalin / 20 feb 2019 / 09:15

Două avioane ale forțelor aeriene indiene s-au ciocnit în aer, marți, în sudul statului Karnataka, în timp ce repetau un spectacol acrobatic. În urma ciocnirii, unul dintre piloți și-a pierdut viața.

Pe lângă pilotul ucis, alți doi piloți au fost răniți și sunt în stare gravă, a declarat un oficial din poliția indiană.

Mai multe înregistrări apărute pe internet înfăţişează momentul în care două avioane de luptă ale forțelor aeriene indiene se ciocnesc şi se prăbuşesc pe un câmp. Imaginile surprinse de amatori arătă cu cele două aparate Hawk Mk-132 exersau un element acrobatic denumit zbor în oglindă. Acesta presupune un aparat care zboară normal şi încă unul care zboară inversat direct deasupra primului, la o distanţă cât mai mică.

,,Un pilot și-a pierdut, din păcate, viața. Două alte persoane au fost rănite și au fost transferate la spital, dar se spune că sunt în afara pericolului", a spus M.N. Reddi, director general al poliției din Karnataka.

Echipa de acrobație este programată să se desfășoare la Aero India 2019, o expoziție de cinci zile care se aștepta să deseneze aproape 500 de firme de aviație din India și străinătate și contractori în domeniul apărării.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy