Două aeronave americane ar fi efectuat zboruri de recunoaștere în apropierea bazelor rusești din Siria

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:
avion de recunoaștere RC-135W
avion de recunoaștere RC-135W

Două aeronave ale Forțelor Aeriene ale Statelor Unite au efectuat alternativ zboruri de recunoaștere în largul coastei siriene, în apropierea bazei aeriene rusești Khmeimim și a bazei logistice a marinei militare ruse din portul sirian Tartus.

Potrivit Interfax, un avion de recunoaștere RC-135W al Forțelor Aeriene SUA a fost prima aeronavă care a fost reperată în apropierea coastelor siriene și libaneze.

Avionul RC-135W ar fi decolat de la baza aeriană Souda Bay de pe insula Creta. Aeronava a realizat o serie de survoluri la o distanță de aproximativ 50-60 km de bazele rusești şi la o altitudine de 10 mii de metri deasupra Mediteranei de Est.

Apoi, o aeronavă de recunoaștere P-8A Poseidon a Marinei SUA a zburat aproape de bazele rusești. A decolat de la baza aeriană Sigonella de pe insula italiană Sicilia. Aeronava a survolat coasta siriană timp de aproximativ o oră și jumătate.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel