Donald Tusk se va 'ruga' ca Biden să îl învingă pe Trump la alegerile prezidențiale din SUA

Tudor Curtifan / 03 iul 2020 / 13:27

Fostul președinte al Consiliului European Donald Tusk și-a manifestat susținerea pentru ca Joe Biden să devină noul președinte al SUA. Donald Tusk este un critic cunoscut al președintelui republican Donald Trump.

Recunoscut pentru stilul său de comunicare inedit la adresa lui Donald Trump și a modului în care liderul de la Casa Albă a provocat tensiuni în cadrul relației transatlantice, Tusk a oferit, într-o postare pe Twitter, o nouă mostră în acest sens, notează publicația Calea Europeană.

“Am crezut întotdeauna în idealurile republicane și în măreția Americii, atât în calitate de anti-comunist în cadrul sindicatului Solidaritatea, cât și în calitate de prim-ministru al Poloniei și președinte al Consiliului European. Reagan a fost eroul meu. Și am ajuns să-l cunosc pe Donald Trump destul de bine. Acestea sunt motivele pentru care mă rog pentru succesul lui Joe Biden”, a scris Tusk, actualul președinte al PPE, pe contul său de Twitter, amintește sursa citată.

 

 

Actualul președinte republican Donald Trump și democratul Joe Biden, fostul vicepreședinte în mandatul lui Barack Obama, se vor înfrunta în scrutinul prezidenţial, stabilit pentru 3 noiembrie în Statele Unite ale Americii.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy