Donald Tusk se va 'ruga' ca Biden să îl învingă pe Trump la alegerile prezidențiale din SUA

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul președinte al Consiliului European Donald Tusk și-a manifestat susținerea pentru ca Joe Biden să devină noul președinte al SUA. Donald Tusk este un critic cunoscut al președintelui republican Donald Trump.

Recunoscut pentru stilul său de comunicare inedit la adresa lui Donald Trump și a modului în care liderul de la Casa Albă a provocat tensiuni în cadrul relației transatlantice, Tusk a oferit, într-o postare pe Twitter, o nouă mostră în acest sens, notează publicația Calea Europeană.

“Am crezut întotdeauna în idealurile republicane și în măreția Americii, atât în calitate de anti-comunist în cadrul sindicatului Solidaritatea, cât și în calitate de prim-ministru al Poloniei și președinte al Consiliului European. Reagan a fost eroul meu. Și am ajuns să-l cunosc pe Donald Trump destul de bine. Acestea sunt motivele pentru care mă rog pentru succesul lui Joe Biden”, a scris Tusk, actualul președinte al PPE, pe contul său de Twitter, amintește sursa citată.

 

 

Actualul președinte republican Donald Trump și democratul Joe Biden, fostul vicepreședinte în mandatul lui Barack Obama, se vor înfrunta în scrutinul prezidenţial, stabilit pentru 3 noiembrie în Statele Unite ale Americii.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel