Donald Trump vrea amânarea summitului G7 și să invite alte patru țări

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele SUA, Donald Trump propune amânarea summitului G7 de la sfârșitul lunii iunie până în septembrie și intenționează să invite Rusia, Coreea de Sud, Australia și India să participe la acesta, a declarat grupul de presă al Casei Albe.

"Președintele ne-a permis să facem câteva anunțuri referitoare la G7. El propune amânarea până în septembrie și intenționează să invite Rusia, Coreea de Sud, Australia și India", se arată în comunicatul de presă al Casei Albe, transmite TASS.

"Simt că G7 nu reprezintă corect ceea ce se întâmplă în lume. Este un grup foarte învechit", a declarat Trump.

"Summit-ul G7 reunește aliații noștri tradiționali. Să vorbim despre cum să abordăm viitorul Chinei", a spus Alyssa Farah, directorul de Comunicare al Casei Albe, citată de mass-media.

Citește și: Merkel refuză invitația lui Trump de a participa la G7, motivând pandemia. Berlinul critică și încetarea relațiilor dintre SUA din OMS

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel