Donald Trump și-a anunțat candidatura la prezidențialele din 2024, în ciuda rezultatelor slabe de la Congres

Darius Muresan |
Data publicării:
Donald Trump
Donald Trump

Donald Trump şi-a depus marţi candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024, informează miercuri AFP, potrivit Agerpres.

Fostul preşedinte american a oficializat această candidatură într-un document transmis Comisiei Electorale Federale cu câteva momente înainte de a face anunţul în faţa susţinătorilor săi la reşedinţa din Mar-a-Lago, Florida.

Donald Trump a dat asigurări că America s-a "întors", imediat după oficializarea candidaturii la preşedinţia Statelor Unite.

Miliardarul republican a reamintit, în termeni idilici, situaţia naţiunii din primul său mandat, descriind o ţară în pace, prosperă şi respectată pe scena internaţională în faţa unei audienţe formate din activişti loiali, adunaţi în marea sală de recepţie din luxoasa sa reşedinţă. 

Decizia lui Donald Trump de a candida din nou în 2024 pentru Casa Albă vine pe fondul alegerilor din Congresul american care au avut loc luna aceasta, unde candidații republicani susținuți de fostul președinte au înregistrat o serie de înfrângeri majore în fața democraților.

În pofida faptului că sondajele preconizau o victorie covârșitoare a republicanilor, alegerile s-au dovedit dezamăgitoare pentru aceștia. Deși vor avea o majoritate sensibilă la Camera Reprezentanților, republicanii au pierdut Senatul, camera cea mai importantă a Congresului.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel