Donald Trump, scrisoare de la Kim Jong-Un. Ce semnificație are

Sebastian Florea |
Data publicării:

Preşedintele american Donald Trump a primit miercuri o scrisoare de la liderul nord-coreean Kim Jong-Un.

Conform Casei Albe, aceasta reprezintă continuarea discuţiilor avute recent cu privire la denuclearizarea Peninsulei Coreene, relatează Reuters. 'Corespondenţa în desfăşurare între cei doi lideri are ca obiectiv continuarea discuţiilor avute la summitul din Singapore şi promovarea angajamentelor asumate în declaraţia comună SUA-RPDC', a declarat joi purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, într-un comunicat.

Trump i-a mulţumit joi lui Kim Jong-Un pentru că returnează rămăşiţele soldaţilor americani ucişi în Războiul din Coreea, adăugând că este nerăbdător să îl întâlnească 'în curând' din nou pe liderul nord-coreean, transmite dpa. 'Vă mulţumesc, preşedinte Kim Jong-Un, pentru că v-aţi ţinut de cuvânt şi aţi început procesul de a trimite acasă rămăşiţele marilor şi iubiţilor noştri dispăruţi, căzuţi pe câmpul de luptă', a scris Trump pe Twitter.

'Nu sunt deloc surprins că aţi luat o astfel de măsură. De asemenea, vă mulţumesc pentru scrisoarea dvs. frumoasă - sunt nerăbdător se vă întâlnesc în curând!', a adăugat el. După summitul din iunie de la Singapore, media nord-coreene au relatat că liderul de la Phenian a acceptat o invitaţie din partea lui Trump de a efectua o vizită în SUA, în timp ce Donald Trump a spus că Kim va fi 'cu siguranţă' invitat la Casa Albă la un moment dat.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel