Doi militari americani au fost uciși în Baza Aeriană Grand Forks din SUA

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:
Baza Aeriană Grand Forks, Dakota de Nord, SUA. Sursă foto: visitgrandforks.com
Baza Aeriană Grand Forks, Dakota de Nord, SUA. Sursă foto: visitgrandforks.com

Doi soldaţi americani au fost ucişi în cadrul Bazei Aeriene Grand Forks din statul Dakota de Nord.

Informația a fost confirmată de US Air Force printr-un comunicat de presă. Americanii nu au oferit însă informații cu privire la acest incident.

Se știe, potrivit Stripes, care citează oficiali de la Baza Aeriană că cei doi militari au fost uciși în dimineața zilei de 1 iunie, la ora locală 4:30. Aceştia au fost împușcați. Oficialii Bazei Aeriene au anunțat că este vorba despre un „incident izolat”, dar nu au oferit mai multe detalii cu privire la moartea celor doi.

O anchetă este în curs de desfășurare. Oficialii americani au dat asigurări că în prezent „nu există niciun risc” pentru personalul bazei.

Identitățile militarilor uciși nu au fost făcute publice. Conform procedurii Armatei Statelor Unite, acestea vor fi date publicității după cel puțin 24 de ore de la anunțarea familiilor celor uciși.

Cert e că aceștia erau militari activi în cadrul 319th Reconnaissance Wing. US Air Base Grand Forks nu a oferit detalii despre cine i-a ucis pe cei doi militari, deși se poate suspecta un conflict între membrii Bazei Aeriene, dar nici despre modul în care aceștia au fost împușcați.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel