Dodon își declară dragostea pentru Putin: E unul dintre cei mai puternici conducători ai Rusiei din ultimul secol

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Președintele rus Vladimir Putin, împreună cu fostul președinte moldovean Igor Dodon și alți lideri politici care au participat la Parada Militară din Piața Roșie, pe 24 iunie 2020, cu ocazia Zilei Victoriei. Sursă foto: Igor Dodon Facebook
Președintele rus Vladimir Putin, împreună cu fostul președinte moldovean Igor Dodon și alți lideri politici care au participat la Parada Militară din Piața Roșie, pe 24 iunie 2020, cu ocazia Zilei Victoriei. Sursă foto: Igor Dodon Facebook

Igor Dodon a comentat investigația Fundației Împotriva Corupției a lui Aleksei Navalnîi care a dezvăluit informații și imagini cu palatul luxos al lui Vladimir Putin.

Dodon a evitat să dea aprecieri investigației, însă a sugerat că aceasta a fost realizată la comandă și a subliniat că „Putin este unul dintre cei mai puternici și cei mai eficienți conducătorii ai Federației Ruse din ultimul secol”.

„Unii puteți să mă criticați sau nu, investigații de tipul acesta eu am văzut multe. Despre mine ați făcut investigații diferite anul trecut, mai ales în campania electorală și noi înțelegem cât costă toate aceste investigații. Dar eu consider că Vladimir Putin pe care eu îl cunosc personal destul de bine este președintele Federației Ruse care a făcut unele lucruri extrem de importante pentru poporul său, a consolidat Rusia care a devenit din nou o forță geopolitică mondială nu doar regională”, a declarat Igor Dodon, citat de portalul Deschide.md.

Amintim că fondul de luptă anticorupţie (FBK) al opozantului rus Aleksei Navalnîi a publicat marţi, la două zile după arestarea sa la revenirea din Germania la Moscova, o anchetă care – potrivit FBK – demonstrează corupţia lui Vladimir Putin şi a anturajului său pentru a-l înzestra pe preşedintele rus cu un „veritabil palat”. 

Ancheta publicată este însoţită şi de un apel adresat ruşilor de a manifesta sâmbătă împotriva puterii, reînnoind invitaţia lui Navalnîi de a ieşi la proteste în stradă.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel