Distrugătorul USS Fitzgerald a plecat în teste pe mare la doi ani după coliziunea din Pacific

Eduard Pascu |
Data publicării:

Distrugătorul cu rachete ghidate USS Fitzgerald (DDG 62) a plecat de la șantierul naval de la Huntington Ingalls din Pascagoula, pe 3 februarie, pentru a efectua pe mare teste complete ale sistemelor navei, transmite Jane.

Sistemele au fost restaurate sau actualizate ca urmare a coliziunii din 2017 când, nava militară s-a ciocnit cu nava comercială sub pavilion filipinez MV ACX Crystal în Pacificul de Vest. În urma coliziunii șapte marinari au fost găsiți morți în compartimentele inundate din interiorul navei.

USS Fitzgerald va efectua o serie de verificări pentru a evalua sistemele de la bord. Vor fi testate sistemele de navigație, de control al daunelor, sistemele mecanice și electrice, sistemele de luptă, precum și echipamentele de comunicații și propulsie.

Nava a intrat în reparații la sfârșitul anului 2018 dar banii au fost alocați în anul 2019. Au fost modernizate sistemele de luptă, de comandă, de control și de comunicații.

Vezi și: Rusia se apără și acuză SUA după incidentul dintre nava de război rusă și distrugătorul USS Farragut

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel