Dîncu: Mandatul meu, sub semnul continuității. Armata României, cea mai avansată componentă de modernitate din societate

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: MApN
Sursă foto: MApN

Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dâncu, afirmă că Armata română este "cea mai avansată componentă de modernitate" din societatea românească, acest lucru fiind, în opinia sa, datorat calităţii de membru NATO pe care o are România.

"În acest moment, Armata română este cea mai avansată componentă de modernitate din societatea noastră. În foarte mare măsură, faptul că suntem membri ai NATO a ajutat armata romană să meargă înaintea societăţii", a declarat Dîncu, vineri dimineaţa, la ceremonia de preluare a mandatului de ministru.

El a precizat că mandatul său la Apărare va fi sub semnul continuităţii.

"Mandatul meu va fi sub semnul continuităţii, pentru că va trebui - şi ştiu că nu e un lucru uşor - să duc mai departe marile proiecte pe care în acest moment le are armata română", a adăugat Vasile Dîncu. 

În cadrul ceremoniei de predare a mandatului de ministru al Apărării către Vasile Dîncu, premierul Nicolae Ciucă a precizat faptul că momentul marchează despărţirea de "a doua familie".

"Astăzi mă despart de instituţia care a fost a doua familie pentru mine şi pentru toţi care sunt astăzi aici în sală. De altfel, cred că nu numai eu, fiecare dintre dumneavoastră putem spune că am petrecut mai mult timp mai mult timp în interiorul acestei familii decât cu familiile de acasă", a mărturisit şeful guvernului.

"Vă pot spune că am avut de fiecare dată în vedere oamenii, pentru că tehnica poate fi achiziţionată, poate fi pregătită, menţinută în stare de operativitate, dar asta nu se întâmplă de la sine, ci se întâmplă prin efortul, prin profesionalismul, prin dedicarea oamenilor, prin entuziasmul lor", a mai menţionat Ciucă. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel