Incendiu Grecia. Custodele Coroanei, Margareta: Crucea Roşie română va ajuta Crucea Roşie elenă

Custodele Coroanei şi preşedintele Crucii Roşii române, Margareta, a transmis un mesaj elenilor.

"Am urmărit cu nespus regret şi cu durere evenimentele tragice care se petrec în Republica Elenă în ultimele zile, afectând atât de grav şi de profund societatea grecească şi pe oamenii ei. Transmit tuturor profunda mea compasiune, iar celor care şi-au pierdut pe cei dragi le trimit condoleanţe şi le urez să aibă puterea de a trece dincolo de aceste momente tragice.

Crucea Roşie română va face tot ce este în puterea organizaţiei, în timpul cel mai scurt posibil, să ajute Crucea Roşie elenă. Sunt, de asemenea, la curent cu eforturile remarcabile ale Uniunii Elene din România şi ale ministerelor Afacerilor Externe, al Apărării şi al Afacerilor Interne, pentru a ajuta Grecia şi pe oamenii ei", afirmă Custodele Coroanei, potrivit unui comunicat al Biroul de Presă al Casei Majestăţii Sale transmis, joi, AGERPRES.

Ea arată că în întreaga sa viaţă, ca şi în viaţa părinţilor săi şi a bunicii sale, regina-mamă Elena, Grecia a fost un punct de reper.

"Cu atât mai mult, deci, întreaga Familie Regală a României este solidară cu poporul elen, în teribila încercare prin care trece, în aceste zile", spune Custodele Coroanei.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel