Curtis Scaparrotti, decorat de președintele Klaus Iohannis cu "Steaua României"

Florentina Constantin |
Data actualizării: | Data publicării:
Președintele României, Klaus Iohannis
Președintele României, Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a generalului Curtis M. Scaparrotti, Comandantul Suprem al Forţelor Aliate din Europa (SACEUR), cu Ordinul Naţional "Steaua României", informează Administraţia Prezidenţială.

Astfel, în semn de "înaltă apreciere pentru sprijinul acordat României în contextul procesului de adaptare a structurii de comandă a NATO, precum şi pentru susţinerea iniţiativelor naţionale aflate în dezvoltare", şeful statului a conferit Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Mare Ofiţer, pentru militari, de pace, generalului Curtis M. Scaparrotti, Comandantul Suprem al Forţelor Aliate din Europa (SACEUR).

Tot vineri, şeful statului a semnat decretul de decorare a Drapelului de luptă al Batalionului 30 Vânători de Munte "Dragoslavele".

Astfel, în semn de "recunoaştere pentru îndeplinirea cu succes a misiunilor încredinţate militarilor unităţii în cadrul executării misiunii "Resolute Support" din Teatrul de Operaţii Afganistan", preşedintele Iohannis a conferit Ordinul "Virtutea Militară" în grad de Ofiţer, cu însemn de război, pentru militari, Drapelului de luptă al Batalionului 30 Vânători de Munte "Dragoslavele".

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel