Criză Venezuela. Ministrul Apărării: ”Înlăturarea lui Maduro, doar peste cadavrele noastre”

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Armată Venezuela
Armată Venezuela

Ministrul venezuelean al apărării, Vladimir Padrino, a declarat marţi că opoziţia va trebui să treacă "peste cadavrele noastre" pentru a-l înlătura pe preşedintele Nicolas Maduro şi a impune un nou guvern.

"Cei care încearcă să fie preşedinţi aici în Venezuela (...) vor trebui să treacă peste cadavrele noastre", a spus el în cadrul unui discurs televizat.

Vladimir Padrino se referea la liderul opoziţiei Juan Guaido, care a invocat Constituţia ţării pentru a-şi asuma preşedinţia interimară şi a-l denunţa pe Maduro ca preşedinte ilegitim.

Ministrul a menţionat de asemenea în discursul său că forţele armate ale ţării vor rămâne staţionate la frontiere pentru a preveni potenţiale încălcări ale teritoriului.

Padrino a mai spus că ofiţerii şi soldaţii sunt "obedienţi şi subordonaţi" preşedintelui Nicolas Maduro, pe care circa 50 de ţări din întreaga lume nu-l mai recunosc drept preşedinte legitim al ţării, notează Reuters.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel