Crimeea, EXPLOZIE produsă la o școală. Rusia nu exclude un atentat (Video)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

O explozie produsă miercuri la o şcoală din oraşul Kerci, din Peninsula Crimeea, a fost cauzată de un dispozitiv explozibil care nu a fost încă identificat, a anunţat agenţia RIA Novosti, care citează Comitetul naţional de combatere a terorismului, relatează Reuters.

"Ca urmare a exploziei de la Colegiul Tehnic de pe strada Vukov, 10 persoane au fost ucise şi alte 40 au fost rănite", a spus reprezentantul serviciilor de urgenţă din Crimeea agenţiei Ria Novosti.

Anterior, agenţia de presă RIA Novosti a anunţat că explozia a fost cauzată de o scurgere de gaz.

10 persoane au murit şi cel puţin 40 au fost rănite grav, după ce un cilindru de gaz a explodat într-un colegiu din oraşul Kerci, situat în estul Peninsulei Crimeea, au anunţat şi reprezentanţii Serviciilor de Urgenţă din Rusia, citaţi de agenţia Tass.  

Potrivit presei locale, elevii colegiului au auzit o explozie, iar ferestrele clădirii s-au făcut ţăndări.

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al Kremlin, Dmitri Peskov, a declarat reporterilor că terorismul se număra printre versiunile studiate și că președintele Vladimir Putin a ordonat serviciilor de securitate să investigheze, potrivit The Moscow Times.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel