Covid-19: Turcia este gata să procure vaccinul rusesc Sputnik-V

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Turcia este gata să procure vaccinul rusesc împotriva Covid-19 dacă acesta îndeplineşte criteriile Ankarei, a declarat miercuri ministrul turc al sănătăţii, Fahrettin Koca, după ce mass-media din ţara sa cita declaraţii în care el excludea achiziţionarea vaccinului rusesc, relatează Agerpres, citând Reuters.

Site-ul de informare Haberturk l-a citat anterior pe ministrul Koca spunând că Turcia exclude achiziţionarea vaccinului rusesc, deoarece acesta nu ar îndeplini condiţiile de "bune practici de laborator". El nu a spus la ce vaccin rus se referă, dar Turcia desfăşoară Faza III pentru "Sputnik-V".

Întrebat despre achiziţiile de vaccin, în cadrul unei conferinţe de presă la finalul unei reuniuni a echipei ştiinţifice a guvernului, Koca a declarat că Turcia aşteaptă să primească livrări de la compania chineză Sinovac Biotech Ltd în următoarele zile. Ministrul turc a mai spus că sunt în curs discuţii pentru achiziţionarea şi altor vaccinuri dacă va fi necesar.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel