Coronavirus: Un caz de infectare în cadrul administraţiei prezidenţiale ruse, însă persoana nu a intrat în contact cu Putin

Eduard Pascu |
Data publicării:
purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov
purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov

Kremlinul a anunţat vineri că există un caz de infectare cu noul coronavirus în cadrul administraţiei prezidenţiale, dar că respectiva persoană nu a intrat în contact cu preşedintele rus Vladimir Putin, informează Reuters.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că administraţia prezidenţială ia măsuri pentru a împiedica propagarea ulterioară a coronavirusului în interiorul administraţiei, transmite Agerpres.

Miercurea trecută, Kremlinul dădea asigurări că toate măsurile necesare au fost luate pentru a-l proteja pe preşedintele Vladimir Putin 24 de ore din 24 împotriva noului coronavirus şi a altor boli. Peskov susţinea că toţi angajaţii administraţiei prezidenţiale care vin în contact cu preşedintele Putin au trecut analizele.

Numărul total al cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus în Rusia a ajuns vineri la 1.036, iar numărul deceselor la 4.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel