Coronavirus. Rusia a pregătit 32 de spitale militare pentru a trata persoanele infectate

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
 Ministrul Apărării din Rusia, Serghei Şoigu
Ministrul Apărării din Rusia, Serghei Şoigu

Ministerul Apărării din Rusia (MA) își continuă eforturile pentru combaterea Covid-19, a anunțat ministrul Apărării, Serghei Șoigu, în cadrul unei teleconferințe din 20 martie, transmite Jane.

„La 12 martie am creat o echipă de răspuns condusă de ministrul adjunct al apărării, Ruslan Tsalikov, pentru a preveni apariția și răspândirea Covid-19. A fost creat un stoc de articole medicale, echipamente de protecție individuală și produse farmaceutice”, a declarat Șoigu.

El a spus că, în perioada 18-19 martie, trupele de protecție Chimică, Biologică, Radiologică și Nucleară (CBRN), împreună cu Departamentul Militar-Medical Principal, Forțele Aerospațiale (VKS) și poliția militară, „au participat la primirea și evaluarea civililor, dezinfectarea avioanelor, izolarea și dezinfectarea instalațiilor unei unități militare la Baza Aeriană Chkalovskiy”.

„Treizeci și două de spitale militare au pregătit secții separate pentru a trata persoanele infectate”, a adăugat el.

Shoigu a afirmat că, începând cu 20 martie, „Nu au fost înregistrate cazuri de Covid-19 în forțele armate”, adăugând, „Vizitele Ministerului Apărărării în străinătate și primirea delegațiilor străine au fost anulate”. Chiar și așa, Serghei Șoigu s-a deplasat la Damasc unde a avut o întrevedere cu Bashar Al Assad.

Toate persoanele recrutate în această primăvară, pentru stagiul militar, vor fi în carantină și vor fi testate pentru Covid-19, potrivit lui Șoigu.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel