Coronavirus. Centrul de Expoziţii ExCel din Londra, transformat în spital

Eduard Pascu |
Data publicării:

Centrul ExCel din Londra este transformat zilele acestea într-un spital cu mii de paturi pentru bolnavii de coronavirus, anunță DC News.

Spitalul va fi dotat cu ventilatoare, aparate de oxigen, dar şi alte echipamente cheie în lupta contra coronavirusului. Centrul ExCel va deveni, astfel, Spitalul NHS Nightingale, şi va avea peste 4000 de paturi, scrie Daily Mail.

Înainte de izbucnirea pandemiei, Marea Britanie era una dintre ţările cu cele mai slabe sisteme de terapie intensivă din Europa, număr de paturi raportat la populaţie. Cu toate astea, acum sunt disponibile mai bine de 33.000 de paturi la terapie intensivă pentru britanici.

În Londra, numărul cazurilor confirmate se apropie de 4000 şi cel puţin 180 de persoane au murit deja.

"Vreau să vă avertizez că va fi mult mai rău în săptămânile viitoare. Dar ne vom pregăti aşa cum putem. Trebuie să fie pregătiţi pentru un număr uriaş de persoane infectate. Ştim că vârful pandemiei în Londra e aproape, îl vom avea în cel mult 5 săptămâni", a spus primarul Londrei, Sadiq Khan.(w670)

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel