Coronavirus: Ambasadorii la NATO au discutat despre răspunsul la pandemie

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Ambasadorii la NATO ai statelor membre au avut miercuri, la sediul din Bruxelles, o reuniune regulată a Consiliului Atlanticului de Nord, în care au abordat pandemia de COVID-19 şi măsurile ce se iau de către NATO şi membrii săi pentru a o limita, a informat Alianţa într-un comunicat postat pe site-ul său.

Secretarul general Jens Stoltenberg a salutat răspunsul rapid al Aliaţilor la epidemie, subliniind că forţele NATO rămân pregătite să menţină statele membre în siguranţă. El a evidenţiat totodată că NATO are prevăzute planuri şi măsuri robuste prin care să asigure continuarea activităţii esenţiale a Alianţei, transmite Agerpres.

Comandantul suprem al forţelor aliate în Europa (SACEUR), generalul Tod Wolters, a subliniat că se iau în continuare măsuri de atenuare şi că nu a fost afectată capacitatea Alianţei de a-şi realiza misiunile, operaţiunile şi activităţile - inclusiv misiunile de poliţie aeriană, desfăşurările maritime, grupurile de luptă multinaţionale în flancul estic al Alianţei, precum şi operaţiunile din Afganistan până în Kosovo.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel