Coronavirus: Ambasada Israelului la Berlin, închisă după ce ambasadorul şi un alt diplomat au contractat virusul

Eduard Pascu |
Data publicării:

Ambasadorul Israelului la Berlin, Jeremy Issacharoff, şi un alt membru al misiunii diplomatice au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus, transmite dpa.

Potrivit Ministerului de Externe israelian, cei doi diplomaţi au contractat virusul în timpul unei întâlniri cu un parlamentar german infectat la rândul său. Diplomaţii israelieni se află în autoizolare şi se simt bine.

Ambasada Israelului la Berlin a fost închisă, întreg personalul urmând să lucreze din autoizolare acasă, transmite Agerpres.

Reamintim că procuratura generală a dat undă verde folosirii tehnologiei agenţiilor de spionaj pentru a supraveghea persoanele bolnave de coronavirus în Israel, o propunere a guvernului în exerciţiu condus de Benjamin Netanyahu care deschide o dezbatere privind dreptul la intimitate, informează duminică EFE.

Pentru a fi pusă în aplicare mai este nevoie doar de avizul unei comisii parlamentare, însă măsura se bucură deja de acceptul serviciilor de securitate.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel