Coronavirus. Airbus a creat un pod aerian între China și Spania pentru echipamente medicale

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Airbus a folosit una dintre aeronavele sale A300-200 pentru a acoperi necesarul de echipamente de protecție în Europa. Acestea au fost aduse din China, a anunțat compania, transmite compania într-un comunicat de presă.

Transportul aerian a avut loc pe parcursul a trei zile între 26 și 28 martie și a fost efectuat cu o aeronavă A330 multirol. Aceasta a adus din China de la Tianjin la Getafe, Spania, măști de față.

"Airbus a desfășurat un nou zbor între Europa și China pentru a livra sisteme suplimentare de față către Franța, Germania, Spania și sistemul de sănătate din Regatul Unit în sprijinul eforturilor pentru combaterea Covid-19", a spus compania. Aeronava, poate transporta la un singur zbor mai mult de patru milioane de măști de față.

Recent, Airbus a mai organizat astfel de curse Europa – China cu o aeronavă A330-800 și una A400M pentru a dona mii de măști spitalelor și serviciilor publice din Europa.

(w670)

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel