Consiliului Suprem de Apărare a Ţării se reunește pentru avizarea unui nou şef al Statului Major al Apărării

Eduard Pascu |
Data publicării:

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării se reuneşte miercuri, la Palatul Cotroceni, sub conducerea preşedintelui Klaus Iohannis, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şedinţa CSAT va avea loc de la ora 16,00, iar pe agendă figurează subiecte referitoare la: obiectivele României la Reuniunea aniversară a şefilor de stat şi de guvern din NATO (Londra, 3 - 4 decembrie), planul de întrebuinţare a Forţelor Armate ale României care se trimit la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român în anul 2020, propunerile de rectificare a bugetului de stat al instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale pe anul 2019, programul de activitate a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării pentru anul 2020, precum şi avizarea numirii în funcţia de şef al Statului Major al Apărării.

De asemenea, în cadrul şedinţei CSAT vor fi analizate şi alte tematici de actualitate din domeniul securităţii naţionale, arată Administraţia Prezidenţială.

Vezi și: CSAT: MApN va participa cu 2.376 de militari și civili la misiuni în 2020

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel