Conferința de pace de la Berlin: Acord privind războiul din Libia

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, şi secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, au părăsit conferinţa de pace privind Libia de la Berlin, unde participanţii au ajuns la un acord, au declarat pentru dpa surse de la negocieri, potrivit Agerpres.

Erdogan a părăsit Cancelaria Germaniei unde a avut loc conferinţa internaţională dedicată Libiei, împreună cu o parte a delegaţiei sale. Nu este aşteptat să se întoarcă.

Partea turcă a jucat un rol constructiv în discuţii, au spus sursele.

Participanţii internaţionali au căzut de acord să menţină un embargo al ONU asupra armelor şi să pună capăt sprijinului militar pentru facţiunile aflate în conflict în Libia, conform aceloraşi surse.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, şi secretarul general al Naţiunile Unite, Antonio Guterres, urmează să prezinte detalii despre acordul privind Libia în timpul unei conferinţe de presă.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel