Concernul rusesc Kalașnikov a prezentat o dronă-kamikaze (Video)

S.I. Catalin |
Data publicării:

Concernul rusesc „Kalașnikov” a anunțat crearea și testarea cu succes a dronei-kamikaze KUB-BLA. Modelul aparatului la o scară de 1: 2 a fost demonstrat pe 17 februarie la expoziția de arme IDEX-2019, care are loc în Abu Dhabi.

Drona este proiectata și fabricata de filiala ”Zala Aero” a concernului rusesc. În fapt este un obuz care explodează după ce își atinge ținta. Viteza maximă de zbor a dronei este de 130 kilometri pe oră, autonomia de zbor 30 de minute, cu portanță de 3 kilograme, potrivit Pagina de Rusia.

„Proiectilul poate atinge ținta indiferent de teren – atât de la altitudini joase cât și înalte. Aceasta este o armă foarte precisă și eficientă, cu care este foarte dificil de a lupta folosind mijloacele tradiționale de apărare aeriană”, – a laudat drona Serghei Cemezov, șeful „Rostec”.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel