Compania Colt a primit aprobarea vânzării carabinelor M4 și M4A1 către aliați ai SUA

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Departamentul Apărării din SUA a aprobat o vânzare militară către aliați ai SUA. Armele automate M4 și M4A1 vor fi furnizate de compania Colt, transmite defenceblog.

Contractul avizat de Deparatamentul Apărării din SUA se ridică la 41,9 milioane de dolari. Armele vor fi livrate până în septembrie 2024 către Afganistan, Bahrain, Djibouti, Ungaria, Iordania, Kuweit, Liban, Macedonia, Insulele Marshall, Palau, St. Vincent și Grenadine, și Tunisia.

Carabina seria M4 de calibru 5,56 mm este o versiune compactă a puștii automate M16A2 și este echipată cu un pat pliabil, un sistem de șină adaptor și dispozitiv de ochire laser.

M4A1 este complet automat și încorporează un selector ambidextru de control al focului. Pe armă poate fi montat lansatorul de grenade M203A2, M320A1 sau sistemul modular M26 Shotgun.

M4 a fost proiectat special pentru a oferi o mobilitate ușoară, viteză de ochire a țintei și capacitate puternică de foc. Și-a dovedit eficiența în operațiuni militare din întreaga lume. Carbina M4 / M4A1 permite oferă soldaților capacitatea de a angaja rapid ținte cu foc direct și letal.

Vezi și: SIG SAUER va produce noi modele de arme care să înlocuiască carabina M4 și mitraliera M249

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel