Comandatorul în retragere Eugen Nicolae și Viorel Manole, directorul executiv al Patromil, la Defense România

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Eugen Nicolae și Viorel Manole, la Defense România
EXCLUSIV
Eugen Nicolae și Viorel Manole, la Defense România

Comandorul în retragere Eugen Nicolae și directorul executiv al Patromil, Viorel Manole, sunt invitații de astăzi ai Defense România. 

Cei doi invitați, Eugen Nicolae și Viorel Manole, vorbesc cu jurnalistul Val Vâlcu despre războiul din Ucraina și cum reușește armata lor să facă față Armatei Roșii a Rusiei, să oprească ofensiva și chiar să scufunde Crucișătorul Moscova - culmea, construit chiar în Ucraina!  

Invitații la interviurile Defense România vor răspunde și dacă noile arme sunt soluția și cele care aduc victoria într-un război clasic. 

Urmăriți interviul în care invitați sunt comandorul în retragere Eugen Nicolae și directorul executiv al Patromil, Viorel Manole, de la ora 20:00, pe DefenseRomânia, pentru a afla informații interesante despre războiul de la granița României. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel