Comandamentul Pacific Air Force al US Army participă cu tehnică și oficiali la expoziția Aero India

Eduard Pascu |
Data publicării:

Miercuri se deschide în India expoziția bienală Aero India. La aceasta vor participa și oficiali cu tehnică militară din Pacific Air Force.

Aero India este cea mai mare expoziție comercială din Indo-Pacific și atrage un număr mare de expozanți din întreaga lume, iar participarea conducerii Departamentului Apărării subliniază importanța parteneriatului SUA-India, transmite comandamentul Pacific Air Force.

Forțele Aeriene din Pacific trimit lideri și avioane cheie pentru a susține expoziția bienală Aero India 2021 3-5 februarie.

Din delegația SUA fac parte Kelli L. Seybolt, subsecretar al Forțelor Aeriene și Afaceri Internaționale, generalul locotenent David A. Krumm, comandant al forțelor aeriene din Pacific, generalul maior Mark E. Weatherington și generalul Brian R. Bruckbauer, comandant al Direcției de Asistență și Cooperare în domeniul securității forțelor aeriene.

„India este un partener strategic pentru securitatea și stabilitatea regiunii Indo-Pacific și suntem onorați să putem participa la Aero India 2021”, a declarat col. Darryl Insley, șeful diviziei PACAF.

În 2019 la Aero India au participat peste 50 de delegații internaționale cu peste 600 de companii din peste 30 de țări. SUA au avut cea mai mare reprezentare cu peste 60 de companii. Alți participanți importanți în 2019 au fost Franța, Belgia, Regatul Unit și Israel.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel