Celebra echipă de acrobaţie aeriană Turkish Stars a pierdut un avion NF-5 (Foto/Video)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Un avion NF-5 al celebrei echipei de acrobaţie aeriană Turkish Stars a Forțelor Aeriene Turce s-a prăbuşit în apropiere de oraşul Konya din Turcia.

Un avion NF-5, aparținând echipei de acrobaţie aeriană a Forțelor Aeriene Turcești „Türk Yıldızları” (Stelele Turcești) s-a prăbușit miercuri, 7 aprilie 2021, în provincia Konya.

Din păcat, pilotul care se afla la manşa avionului NF-5 şi-a pierdut viaţa în urma acestui accident, a confirmat Ministerul Turc al Apărării, într-un comunicat de presă publicat pe Twitter.

Potrivit autorităților turce, avionul NF-5A s-a prăbușit la ora locală 14:15LT, în timpul unui zbor de antrenament. Cauzele care au dus la prăbuşirea aeronavei sunt analizate de autorităţile turce.

Avioanele atribuite echipei de acrobaţie aeriană Turkish Stars sunt avioane de vânătoare Canadair NF-5, achiziţionate de la Forțele Aeriene Regale Olandeze și modificate pentru a fi utilizate la concursuri şi show-uri aviatice unde se desfăşoară acrobaţii cu avioane.

 

 

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel