Buk-M3 Viking. Rusia și-a prezentat sistemul în China

Darius Muresan / 10 noi 2018 / 17:43

Rosoboronexport a prezentat la Airshow China 2018 ultimul său sistem de rachete de apărare Viking, versiunea de export a sistemului Buk-M3.

Exportatorul de armament rus Rosoboronexport a prezentat la Airshow China 2018 ultimul său sistem de rachete de apărare Viking. Sistemul este versiunea de export a complexului de apărare aeriană Buk-M3, informează bulgarianmilitary.com care citează TASS.

Viking este un sistem de rachete cu rază medie de acțiune. Complexul de rachete de apărare aeriană Viking oferă o precizie ridicată împotriva aeronavelor, rachetelor tactice balistice și de croazieră, dar și țintelor marine și terestre, mai informează sursa citată. Versiunea modernizată a lui Buk-M2 poate ataca simultan șase ținte pentru fiecare lansator autopropulsat. 

În afara sistemelor de rachete Buk, expuse pentru prima dată la o expoziție internațională, Rosoboronexport prezintă de asemenea cel mai nou echipament militar, parte din portofoliul său de produse, o cisternă de alimentare cu combustibil pentru aeronavele de transport militar. Rusia mai prezintă la expoziția din China și peste 100 de sisteme de armament și aeronavele Su-35, Su-32 și MiG-29M/M2.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy