Buk-M3 Viking. Rusia și-a prezentat sistemul în China

Darius Muresan |
Data publicării:

Rosoboronexport a prezentat la Airshow China 2018 ultimul său sistem de rachete de apărare Viking, versiunea de export a sistemului Buk-M3.

Exportatorul de armament rus Rosoboronexport a prezentat la Airshow China 2018 ultimul său sistem de rachete de apărare Viking. Sistemul este versiunea de export a complexului de apărare aeriană Buk-M3, informează bulgarianmilitary.com care citează TASS.

Viking este un sistem de rachete cu rază medie de acțiune. Complexul de rachete de apărare aeriană Viking oferă o precizie ridicată împotriva aeronavelor, rachetelor tactice balistice și de croazieră, dar și țintelor marine și terestre, mai informează sursa citată. Versiunea modernizată a lui Buk-M2 poate ataca simultan șase ținte pentru fiecare lansator autopropulsat. 

În afara sistemelor de rachete Buk, expuse pentru prima dată la o expoziție internațională, Rosoboronexport prezintă de asemenea cel mai nou echipament militar, parte din portofoliul său de produse, o cisternă de alimentare cu combustibil pentru aeronavele de transport militar. Rusia mai prezintă la expoziția din China și peste 100 de sisteme de armament și aeronavele Su-35, Su-32 și MiG-29M/M2.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel