Bugetul MApN a fost suplimentat pentru decontarea transportului ajutoarelor acordate Pakistanului, Bangladeshului, Algeriei și Libiei

Darius Muresan |
Data publicării:
Camioane ale Armatei, sursă foto: Trustul de Presă al MApN
Camioane ale Armatei, sursă foto: Trustul de Presă al MApN

Guvernul a aprobat, miercuri, o hotărâre privind suplimentarea bugetului Ministerului Apărării Naţionale (MApN) din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului pe anul 2022 cu suma de 149.000 lei în vederea acordării unor ajutoare umanitare din rezerva Ministerului Sănătăţii, cu titlu gratuit, pentru Pakistan, Bangladesh, Algeria şi Libia, informează un comunicat al Executivului.

Potrivit sursei citate, din această sumă se decontează cheltuielile privind transportul în condiţii de siguranţă sanitară a dozelor de vaccin împotriva COVID-19 acordate de Guvern celor patru state prin hotărârea din 23 februarie privind acordarea unor ajutoare umanitare din Rezerva Ministerului Sănătăţii, cu titlu gratuit, pentru Pakistan, Bangladesh, Algeria şi Libia.

Potrivit hotărârii din februarie, scrie Agerpres, cheltuielile de transport şi cele prilejuite de achiziţionarea lăzilor frigorifice şi dispozitivelor de monitorizare a temperaturii puse la dispoziţie de Institutul Cantacuzino se suportă din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului pe anul 2022, ceea ce se validează prin actul normativ adoptat miercuri, arată Executivul.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel