Bombardierele stealth B-2 Spirit ale US Air Force au ajuns în Portugalia (Foto)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Bombardierele B-2 Spirit ale Forțelor Aeriene SUA au ajuns marți în Lajes Field din Portugalia, a declarat biroul de presă al US Air Force, precizând că aceste aeronave s-au alăturat bombardierelor B-1B Lancer care în prezent participă la misiuni de tip Bomber Task Force (BTF) în spaţiul aerian al Europei.

Prin intermediul misiunilor de tip Bomber Task Force (BTF) desfăşurate în Europa, US Air Force intenționează să demonstreze capacitatea de apărare a NATO, făcând adversarii să se gândească de două ori la un potențial atac.

Nu este clar cât timp vor fi dislocate bombardierele B-2 în Europa pentru a participa la misiuni de tip Bomber Task Force (BTF).

Generalul Jeffrey L. Harrigian, comandantul Forțelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii în Europa(COMUSAFE) a confirmat desfășurarea acestor bombardiere, fără a specifica numărul acestora, subliniind importanța poziției strategice a bazei aeriene de la Lajes Field , precum şi importanta misiunilor la care aeronavele B-2 Spirit vor participa.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel