Bombardament al aviației israeliene în Fâșia Gaza

Eduard Pascu |
Data publicării:

Armata israeliană a atacat o poziție a grupului palestinian Hamas, în Fâșia Gaza.

Potrivit martorilor oculari, avioanele de război israeliene au lovit o poziție aparținând brigăzilor Izz ad-Din al-Qassam, aripa militară a Hamas, în orașul Rafah. Ministerul Palestinian al Sănătății nu a furnizat nicio informație cu privire la victime, transmite Anadolu.

Anterior, purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, Avichay Adraee, a anunțat pe Twitter că „a fost trasă o rachetă din Fâșia Gaza către teritoriul israelian”, fără a oferi detalii suplimentare. Cotidianul israelian Yedioth Ahronoth a transmis că oficialii locali din Consiliul Regional Eshkol au confirmat că o rachetă a aterizat într-o zonă nelocuită.

Grupurile palestiniene din Gaza nu au oferi detalii cu privire la atacul cu rachete.

Ultima rachetă lansată din Fâșia Gaza către Israel a fost la mijlocul lunii septembrie. Atunci, în urma atacului, două persoane au fost rănite într-o localitate din sudul Israelului.

Citește și: Armata israeliană a bombardat, în Gaza, o bază folosită de Hamas pentru fabricarea rachetelor

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel