Bombardament aerian israelian, dejucat de sistemele rusești Buk-M2E din Siria

Eduard Pascu |
Data publicării:
F-16
F-16

Două avioane de luptă F-16 ale forțelor aeriene israeliene au executat un bombardament aerian cu rachete ghidate, din spațiul aerian al Libanului, asupra unor facilități din provincia Homs din Siria.

Sistemele de rachete Buk-M2E ale armatei siriene au distrus patru rachete ghidate lansate de către două avioane de luptă F-16 ale Forțelor Aeriene Israeliene asupra unor obiective din provincia Homs din Siria, a declarat șeful adjunct al Centrului rus de reconciliere, Vadim Kulit, transmite Tass.

"Pe 22 iulie, în intervalul orar 01:11 - 01:19, două avioane de vânătoare F-16 ale Forțelor Aeriene Israeliene au executat un atac aerian cu patru rachete ghidate asupra unor ținte din provincia Homs. Atacul a fost lansat din spațiul aerian al Libanului. Toate cele patru rachete au fost distruse de către sistemele siriene de apărare antiaeriană, Buk-2ME", a spus Kulit.

Luni, avioanele de luptă israeliene au lansat opt ​​rachete ghidate asupra zonei Alep din sud-est-ul Siriei. Șapte dintre ele au fost interceptate de sistemele rusești Pantsir-S și Buk-M2.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel