Bogdan Aurescu, la reuniunea miniștrilor de externe NATO

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu
Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va participa miercuri la Ministeriala NATO, care va avea loc la Bruxelles, în pregătirea Reuniunii şefilor de stat şi de guvern aliaţi de la Londra, din 3 - 4 decembrie, informează MAE.

Conform unui comunicat, informează Agerpres, în cadrul discuţiilor va fi analizat stadiul implementării măsurilor decise în vederea adaptării Alianţei la contextul actual de securitate, atât în ceea ce priveşte consolidarea posturii NATO de descurajare şi apărare, cât şi în domeniul proiectării stabilităţii.

De asemenea, schimbul de opinii ministerial va aborda evoluţiile de interes de la nivel global şi implicaţiile acestora pentru Alianţa Nord-Atlantică, precizează sursa citată.

În marja participării la reuniunea ministerială de externe NATO, şeful diplomaţiei române va avea o serie de întrevederi bilaterale cu omologi din state aliate şi partenere. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel