Boeing a redeschis uzina din Philadelphia

Eduard Pascu / 20 apr 2020 / 14:36

După o închidere de două săptămâni din cauza pandemiei, Boeing a anunțat că azi deschide uzina din Philadelphia, unde se fabrică elicoptere militare printre care și H-47 Chinook, transmite Defense News.

Boeing produce elicopterul H-47 Chinnook, V-22 Osprey și elicopterul MH-138 Grey Wolf și la linia de producție din Ridley Park, Pennsylvania. Operațiunile la acea instalație au fost suspendate începând cu 3 aprilie. În acest interval compania a executat o amplă dezinfecție în toată uzina, se arată într-un comunicat al companiei.

Angajații care pot lucra de acasă vor putea face acest lucru în continuare, dar Boeing a adăugat stații de igienizare manuală și va pune la dispoziție măști de față pentru angajații care vin la muncă. Compania solicită, de asemenea, angajaților care vin la muncă să treacă printr-un control al temperaturii înainte de a intra în tură, iar stațiile de lucru sunt distanțate pentru a reduce riscul de transmisie.

„Prioritatea numărul unu este și va continua să fie protejarea sănătății și securității angajaților noștri, a familiilor lor și a tuturor celor cu care colaborăm", se mai arată în comunicatul companiei.

Decizia de a deschide uzina în zona Philadelphia urmează redeschiderii uzinei din Puget Sound, Washington. Compania a repornit producția avionului de supraveghere maritimă P-8 Poseidon și a cisternei aeriene KC-46 și va relua producția de avioane comerciale realizate la aceste instalații pe 20 aprilie.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy