Boeing a redeschis uzina din Philadelphia

Eduard Pascu |
Data publicării:

După o închidere de două săptămâni din cauza pandemiei, Boeing a anunțat că azi deschide uzina din Philadelphia, unde se fabrică elicoptere militare printre care și H-47 Chinook, transmite Defense News.

Boeing produce elicopterul H-47 Chinnook, V-22 Osprey și elicopterul MH-138 Grey Wolf și la linia de producție din Ridley Park, Pennsylvania. Operațiunile la acea instalație au fost suspendate începând cu 3 aprilie. În acest interval compania a executat o amplă dezinfecție în toată uzina, se arată într-un comunicat al companiei.

Angajații care pot lucra de acasă vor putea face acest lucru în continuare, dar Boeing a adăugat stații de igienizare manuală și va pune la dispoziție măști de față pentru angajații care vin la muncă. Compania solicită, de asemenea, angajaților care vin la muncă să treacă printr-un control al temperaturii înainte de a intra în tură, iar stațiile de lucru sunt distanțate pentru a reduce riscul de transmisie.

„Prioritatea numărul unu este și va continua să fie protejarea sănătății și securității angajaților noștri, a familiilor lor și a tuturor celor cu care colaborăm", se mai arată în comunicatul companiei.

Decizia de a deschide uzina în zona Philadelphia urmează redeschiderii uzinei din Puget Sound, Washington. Compania a repornit producția avionului de supraveghere maritimă P-8 Poseidon și a cisternei aeriene KC-46 și va relua producția de avioane comerciale realizate la aceste instalații pe 20 aprilie.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel