Boeing a folosit drona S-100 Camcopter pentru a livra trupelor US Army muniții și provizii

Eduard Pascu / 07 apr 2020 / 12:17

Boeing a anunțat pe contul său de Twitter că compania a demonstrat capacitatea vehiculelor aeriene fără pilot S-100 Camcopter pentru a livra trupelor US Army echipamente și muniții pe câmpul de luptă.

S-100 Camcopter a livrat recent provizii trupelor US Army. Este pentru prima dată când un vehicul aerian autonom cu decolare și aterizare pe verticală trimite provizii trupelor”, se arată în mesajul Boeing.

Varianta Boeing S-100 Camcopter, produsă în parteneriat cu Austria Schiebel Industries, este un sistem aerian expedițional Grup 3 cu decolare și aterizare verticală.

O echipă Boeing a utilizat S-100 Camcopter în 31 de misiuni, livrând 726 kg de „sânge simulat și muniție” în timpul exercițiului militar. Drona a efectuat cu succes misiunea, spune Boeing.

S-100 navighează automat prin punctele GPS preprogramate sau poate fi operat direct de un pilot.

Misiunile sunt planificate și controlate printr-o simplă interfață de utilizator. Imaginile de înaltă definiție sunt transmise la stația de control în timp real. Folosind tehnologia „fly-by-wire” controlată de computere de zbor redundante, UAV își poate finaliza automat misiunea în cele mai complexe medii electromagnetice. Fibra de carbon și fuselajul din titan asigură capacitatea pentru o gamă largă de combinații de sarcină utilă/rezistență.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy