Biden spune că dacă va câștiga alegerile Rusia, China și Iranul vor „plăti un preț extrem” pentru ingerințe

DefenseRomania Team / 23 oct 2020 / 08:26

"Dacă voi fi ales", Moscova, Beijingul şi Teheranul vor plăti pentru ingerinţele lor în alegerile americane, a afirmat joi seară candidatul democrat, Joe Biden, în cursul ultimei dezbateri prezidenţiale, la Nashville, în Tennessee, scrie Agerpres, citând agențiile de presă internațională, precum AFP şi Reuters.

"Am spus clar că indiferent de ţară, oricare ar fi, dacă interferează în alegerile americane, va plăti un preţ. Ele vor plăti un preţ, este extrem de clar. Aceste alegeri vor fi ultimele la care Rusia a participat. China a fost implicată într-o oarecare măsură, iar acum aflăm că Iranul este implicat.

Va plăti un preţ, dacă voi fi ales, oricine interferează cu suveranitatea americană", a spus fostul vicepreşedinte al lui Barack Obama. 

Preşedintele american Donald Trump şi candidatul democrat la preşedinţia Statelor Unite, Joe Biden, şi-au încheiat joi a doua şi ultima dezbatere din campania electorală. 

Dezbaterea a fost una mult mai liniștită în comparație cu prima confruntare unde cei doi contracandidați nu au respectat timpul de vorbit și și-au adresat insulte.

Spre deosebire de precedentele alegeri prezidenţiale, anul acesta au fost numai două dezbateri, preşedintele în exerciţiu Donald Trump refuzând o dezbatere virtuală la 15 octombrie - un format propus pentru a evita riscul de contaminare după ce fusese diagnosticat pozitiv la coronavirus.

 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy