BIAS 2018. Mesaj de la Brigada Rutieră dacă mergeți la show

Elena Badea |
Data publicării:
BIAS 2018
BIAS 2018

În ziua de 28 iulie 2018, între orele 8.00-23.00, la Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa "Aurel Vlaicu" se va desfăşura evenimentul "Bucharest International Air Show (BIAS 2018), organizat de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Întrucât zona va fi foarte aglomerată, din cauza volumului mare de participanţi, Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu maximă atenţie, să respecte semnalele poliţiştilor rutieri, să oprească ori să staţioneze doar în locurile special amenajate.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere se vor afla în zona adiacentă locului de desfăşurare a evenimentului pentru fluidizarea traficului rutier, precum şi pentru sancţionarea conducătorilor de autovehicule care opresc sau staţionează neregulamentar.

De asemenea, se recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun.

Forțele Germaniei

Forțele Aeriene ale Germaniei, care vor participa cu Eurofighter Typhoon și Tornado, sunt avioane de luptă utilizate pentru toate operațiunile aeriene de atac, luptă, recunoaștere etc.

A existat o întreagă polemică legată de performanțele aeronavei Eurofighter Typhoon, comparate cu cele ale noului F-22 Raptor și F-35 Lightning II. Șeful Statului Major al US Air Force, Generalul John P. Jumper, singura persoană, de altfel, care zburase, în 2005, cu ambele tipuri de aeronave, declara în presa timpului: „Deși Eurofighter este atât de agil și sofisticat, este încă dificil de comparat cu F/A-22 Raptor. În primul rând, sunt avioane de diferite tipuri - e ca și cum ne-ați cere să comparăm un Nascar cu o mașină de Formula 1. Ele sunt la fel de incitante, dar în moduri diferite, fiind concepute pentru diferite niveluri de performanță." Mai mult, "la Eurofighter, finețea controlului, manevrabilitatea și capacitatea de tragere sunt impresionante".

Capabil de o cursă supersonică fără arderi, denumită "supercursa", se pare că Eurofighter Typhoon este pe cale de a înlocui aeronavele Tornado în flota Forțelor Aeriene Germane – nu se știe când va începe acest proces, dar intenția Germaniei este ca, până în anul 2030, toate aeronavele Tornado să fie înlocuite.

Citiți mai multe AICI.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel