Bell a dat publicității noi imagini grafice cu viitorul elicopter de atac 360 Invictus. Competiție la baionetă cu Raider X (Video)

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Compania americană Bell a dat publicității noi imagini grafice cu elicopterul de atac și cercetare Bell 360 Invictus.

Bell 360 Invictus este propunerea celor de la Bell în programul Future Attack and Reconnaissance Aircraf (FARA) în urma căruia US Army va alege marele câștigător.

Programul este o prioritate pentru US Army. În cadrul FARA, US Army intenționează ca noile elicoptere de atac și cercetare să dispună de un tun de 20 mm cu o orientare de 360 de grade și tehnologie de ultimă generație.

Prin Future Attack and Reconnaissance Aircraf, Statele Unite ale Americii vor înlocui elicopterele OH-58 Kiowa și 50% din flota de elicoptere AH-64 Apache.

 

US Army vor alege între Bell 360 Invictus și Raider X

 

Lupta se va da între Bell Textron Inc. cu Bell 360 Invictus și Sikorsky - Lockheed Martin care vin cu propunerea Raider X.

 

BELL 360 INVICTUS

1. -imagine fara descriere- (elicopter_invictus_360_bell_06169800.jpg)

 

RAIDER X

2. -imagine fara descriere- (raider_x_lockheed_martin_24656300.jpg)

 

La finalul lunii martie, SUA au anunțat că Bell 360 Invictus și Raider X intră în faza finală a competiței Future Attack and Reconnaissance Aircraf. La fara au mai participat și Boeing, Karem Aircraft, dar și AVX Aircraft.

Acum, Bell și Sikorsky - Lockheed Martin vor începe proiectarea prototipurilor celor două elicoptere, etapă care va fi finalizată până în 2022.

Marele câștigător va fi anunțat în 2023, iar SUA plănuiesc ca până în 2030 să înceapă livrările.

Randările video date publicității de compania Bell, cu noul elicopter de atac și cercetare Bell 360 Invictus au două minute și prezintă viitoarele elicoptere de atac în diferite misiuni

VIDEO BELL 360 Invictus:

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel